Σκύρος Ξενοδοχεία Μώλος Ξενοδοχείο Μελικάρι Σκύρος Διαμονή Ταξίδια

Σκύρος Ξενοδοχεία Μώλος Ξενοδοχείο Μελικάρι Σκύρος Διαμονή Ταξίδια

English Language


Η Σκύρος είναι ένα μαγευτικό νησί στα νερά του Αιγαίου και ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων. Με τα πανέμορφα τοπία της, την παραδοσιακή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί και τις σύγχρονες παροχές σε όλους τους τομείς, αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές απόλαυσης και ξεκούρασης.

Στη Σκύρο υπάρχουν πολλά γραφικά χωριά με υπέροχες παραλίες που αποτελούν τουριστικά θέρετρα διακοπών.
Επίσης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κοντά στη φύση ή τον παραδοσιακό τρόπο ζωής του νησιού.

Ο Μώλος, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, είναι από τα πιο γνωστά χωριά της Σκύρου και είναι η ιδανική πρόταση για διακοπές που σας επιτρέπουν να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά του νησιού.

Έχει εύκολη πρόσβαση στα Μαγαζιά ( ακόμα ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά του νησιού) καθώς και στη Χώρα την πρωτεύουσα της Σκύρου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στην περιοχή και να ανακαλύψουν και άλλες ομορφιές του νησιού.
Ανάμεσα στο Μώλο και τα Μαγαζιά βρίσκεται ο όμορφος και γαλήνιος οικισμός Στενό Κάμπου. Εδώ βρίσκεται και το Ξενοδοχείο Μελικάρι, που προσφέρει ευχάριστη και άνετη διαμονή με πολλές παροχές, που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.
Σκύρος Ξενοδοχεία Μώλος Ξενοδοχείο Μελικάρι Σκύρος Διαμονή Ταξίδια
Το Ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή του νησιού, 200 μ. από την πανέμορφη παραλία που ενώνει τα Μαγαζιά και το Μώλο. Λειτουργεί από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο και αποτελεί την τέλεια πρόταση για διακοπές και ξεκούραση στη Σκύρο. Αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στη Σκύρο, η διαμονή στο Ξενοδοχείο Μελικάρι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ξενοδοχείο και τις παροχές του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε ότι χρειάζεστε.


Σκύρος Ξενοδοχεία Μώλος Ξενοδοχείο Μελικάρι Σκύρος Διαμονή Ταξίδια

Αρχική Σελίδα | Ξενοδοχείο Μελικάρι - Δωμάτια | Ξενοδοχείο Μελικάρι - Παροχές


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΛΙΚΑΡΙ
Στενό Κάμπου, Μώλος, Σκύρος
Τηλ: ( + 30 ) 22220 91421 | 22220 92421
Τηλ ( Εκτός Σαιζόν ): 210 806 5628
Fax: ( + 30 ) 22220 92421
Κιν: ( + 30 ) 6973 225695

  © 2008 Melikari | Powered by